Camo Life

10:08:00





Hey,
How are all of you doing? I just came back home after a month and i have to say i have a lot of exciting news that you are gonna love. I will tell you all about it when i get permission, don't worry!

For my outfit today i have this earthy camo mix. I recently became obsessed with wearing these baggy pants. I have them in almost every color and they just go with everything.
As for this sweater, i have to say i was a little sceptic since its so graphic and i love this combo where i tone it down a little bit. I also got a little Yeezy Season vibe from this outfit so that is always a plus for me!
What do you think?
Oh, and my new video is up! Take a look and SUBSCRIBE! :-)



Zdravo,
Dugo vas nisam pitao kako ste? Pre koji dan vratio sam se kući posle mesec dana zato i manjak postova, ali vredelo je jer imam puno novosti koje ću uskoro podeliti sa vama.

Što se tiče outfita, ova kombinacija zemljanih tonova i camo printa mi u poslednje vreme baš prija. Počeo sam i više da kupujem ovako malo baggy pantalone, jer mi nekako bolje izgledaju nego kada obučem neke uže farmerice na ovakve kombinacije.

Sam po sebi, ovaj duks mi je bio nekako previše kada sam ga kupio. Možda zato što ne nosim često printove, ali mi se svidja u ovoj kombinaciji. Ceo ovaj outfit me je asocirao na neki Yeezy Season vibe, a to je za mene uvek veliki plus!
Kako se vama čini?
Hvala puno Sladji na slikama - Tinkerbell of Laka :-)

P.S. - Novi video je na mom kanalu, pogledajte i SUBSCRIBE ako već niste! :-)













You Might Also Like

10 comments

INSTAGRAM