Leather X Tubular

11:07:00




Hey,

I always been that person that puts their leather biker jacket on top of everything. I just love the edginess and the vibe. Even on top of a classy outfit i would reather wear my leather jacket than blazer.
I have been wearing this one like crazy, im a currently searching for a perfect suede biker jacket, but until i find it, this one will work too.
I kinda wanted these amazing Adidas Tubular sneakers to be the thing that pops up in this outfit, so i kinda toned everything else down. Tubulars are by far my favourite sneakers ever. Its like walking on clouds and the whole look of them is like art to me.

What do you think about them? Let me know in the comments.

Zdravo,

Uvek sam bio osoba koj nosi kožnu jaknu preko svega. I kada sam u situaciji da nosim odelo, ja zamenim sako sa bajkericom.
Ovu sam kupio u Zari zimus i od tad ne prestajem da je nosim. Trenutno tražim da kupim bajkericu od prevrnute kože, ali dok je ne nadjem, ova je definitivno moj favorit.

Hteo sam u ovom outfitu da fokus bude na ovim fenomenalnim Adidas Tubular patikama. Tubularke su definitivno moje omiljene patike do sad! Osećaj je kao da hodate na oblacima, a o izgledu da ne pričam. Prava umetnost od patika.
Kako se vama svidjaju Adidas Tubular patike? Recite mi dole u komentarima.

O da, snimio sam i novi video. U pitanju je Q&A, tj odgovori na pitanja koja ste mi postavili na Instagramu pa pogledajte! :-)














You Might Also Like

0 comments

INSTAGRAM