Tropical Comeback

09:48:00




Uh,
Iskreno, posle ovolike pauze ni ne znam kako da započnem ovaj post.

Pre svega želim da vam se zahvalim za podršku koju ste mi pružali i dok nisam postavljao ništa na blog.
Zapravo nisam  imao razlog zašto se ova pauza odužila, ali bila je preko potrebna. Prethodnih par meseci uopšte nisam bio inspirisan ali mi je drago što me je brzo prošlo i što sam odlučio da se vratim.
Nikad mi nije bilo jasno kada ljudi kažu da nisu motivisani ili nisu inspirisani u nekom trenutku za kreativnije stvari ali sad mi je definitivno jasnije kako to izgleda i kako se osećaju.

Sad se definitivno vraćam kako na blog, tako i na YouTube kanal. Nisam siguran za raspored objava i redovnog izbacivanja ali potrudiću se da što češće izbacujem.

Što se tiče outfita, ovo je donekle moja idealna kombinacija za leto. Znam da slojevi leti nisu baš najbolja opcija medjutim košulja je baš lagana tako da mi uopšte nije bilo toplo.
Počeo sam da ubacujem boje u svakodnevne outfit i da mix&match-ujem garderobu tako da sam sad dosta opušteniji po pitanju garderobe što ćete videti i u sledećim postovima.

Za svakodnevne slike i outfite možete me zapratiti na Instagramu OVDE

Na pantalone, pored kaiša dodao sam i ovaj kul lanac čisto kao detalj i moram da priznam da mi se baš svidja celokupni rezultat. Naravno moj Stan Smith patike su veliki staple piece svakog mog outfita.

V.


Hey,
After so much time, i don't even know how to start this post.
First of all, thank you for your support during my little blog brake. I had no reason to drag along this break but i know it was needed. I never understood people that say they are not inspired or not motivated for anything creative but now i definitely know how they feel. Im just glad my break didn't last that long and now after clearing my mind, i can start fresh.

As for my outfit, this is for sure one of my favourite summer looks. I know layer in summer, hmmm, but this shirt is so light and comfortable that i didn't even break a sweat. My goal was to bring some colours in my outfits and i definitely started to do that. I am much more relaxed putting together my outfit but you will see in my next posts.

For my everyday pics and outfits, follow me on Instagram HERE

Besides the belt, i added this chain to my pants just for some texture and deets and i love how it looks. And of course, my Stan Smiths are staple to every outfit.

V














  • Shirt - H&M
  • T-Shirt - H&M
  • Pants - ZARA
  • Shoes - Adidas Stan Smith

You Might Also Like

11 comments

  1. Odličan post, I really like it. Malo me outfit podsjeća na Drew Scott-a, u pozitivnom smislu.

    ОдговориИзбриши
  2. Odakle su ove naocare? VRH SU! Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dobio sam ih na poklon ali ako nadjem brend ili gde mogu da se nadju, objavljujem! :-)

      Избриши
  3. WOW! Odusevljen sam kombinacijom. Veoma mi se dopada.

    Pracenje za pracenje?

    https://alexandarstanisavljevic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Cool shirt and perfect sunglasses.
    Greetings.


    NEW OUTFIT IN MY FASHION BLOG!!: http://www.adrianosle.com/2017/08/blue-vibes.html

    ОдговориИзбриши

INSTAGRAM