#MarkYourOwn

14:06:00







Danas sam odlučio da se posvetim temi i pitanju koje najčešće dobijam bilo da je na Instagramu, mail-u ili uživo kada me neko sretne, a to su pitanja o mom stilu i "Kako pronaći svoj stil"?

U vreme kada sam napravio svoj blog, moj stil je i dalje bio u izgradnji ali donekle sam znao šta volim a šta ne volim. Samo otvaranje bloga mi je zapravo i pomoglo da svoj stil pronadjem mnogo brže od svojih vršnjaka. Potpuno je normalna stvar lutati sa stilovima i isprobavati nešto drugačije pogotovo kada se radi o tinejdžerima koji mi najčešće traže savet. Kod mene je to lutanje variralo od skroz sportskog fazona pa sve do full classy sakoa i outfita.

Stil za mene zapravo predstavlja vaš lični pečat koji unosite u svakodnevne outfite.
Komadi koje najčešće nosite mogu biti "key piece" vašeg ličnog stila kao što je kod mene to npr. Kožna rokerica ili taj neki sportski chic momenat. Naravno to ne podrazumeva nositi taj jedan komad na svaku kombinaciju što moram da priznam da sam ponekad radio, ali čisto neki komad, kroj ili boja koja vas predstavlja. Ali za mene stil definitivno nije samo odeća nego i način na koji vi nosite neki komad, tačnije vaše samopouzdanje koje je zapravo i ključ dobrog stila.

Za mene stil nema nikakve veze sa novcem, naprotiv. Dovoljno je da se osećate dobro u garderobi koju nosite i da ne pratite slepo trendove nego sebe i svoje ideje i istražite svoju kreativnost maximalno.

U mom slučaju, dosta mi je pomogao i posao tj profesija kojom sam odlučio da se bavim za pronalaženje stila. Razgledanje razne odeće po radnjama i revijama i blogova vam da tu moć da tačno znate šta vam se svidja i jednostavno šta se uklapa sa vašim karakterom i kreativnosti. Naravno da postoje i osobe koje slepo prate najnovije trendove ali moje mišljenje je da vaš stil onda gubi tu kreativnost koja je najbitnija. Mnogo je bolje ako želite da pratite odredjene trendove da uradite tako što ćete zapravo u svoj već prepoznatljiv stil dodati neke (a ne sve) elemente tog novog trenda.

Zato volim i da kupujem u radnjama u kojima ne preovladava jedan jedini stil nego vam pruža šansu da isprobate sve kao što je nova multibrand fashion sportswear radnja TheSpot koja me je zapravo inspirisala da podelim sa vama svoje razmišljanje. Njihova kampanja i sam cilj radnje jeste da dodjete i pronadjete stvari koje će kompletirati vaš stil koji god to bio.

Radnja je otvorena u Novom Sadu na adresi Pozorišni Trg 4. Zato vam preporučujem da je posetite i pogledate njihov izbor kao i ceo koncept radnje i kampanje #MarkYourOwn

www.thespot.rs
















You Might Also Like

4 comments

INSTAGRAM