Juice Anyone?

20:44:00




Hej,
Još jedan u nizu "Fashion meets Lifestyle" postova na mom blogu.
Za danas sam odlučio da vas povedem sa mnom u Koncept restoran u Novom Sadu na kafu i sok. Ideja mi je bila da kroz par slika pokažem kako sam proveo današnji dan ali ispotavilo se da sam posle ovog izlaska ostatak dana proveo u kući radeći.

Outfit sam malo promašio s obzirom da je napolju bilo pretoplo tako da sam ovu jaknicu na kraju skinuo ali ovako izgleda kada na brzinu izadjem iz kuće. Moja omiljena kombinacija uvek jesu farmerice i bela majica.

Prelep ambijent Koncept restorana upotpunilo je i moje novo omiljeno piće tj sok Nectar Milky Juice. 

Od kako sam počeo redovno da vežbam odlučio sam da izbacim i gazirana pića i u tom trenutku sam i probao ove sokove s obzirom da uvek volim da probam nešto novo što izadje na našem tržištu.
Sokovi koji su zapravo kao "smoothie" jer je savršena kombinacija soka i mlečnog ukusa i dolaze u tri ukusa a moj omiljeni je ili Pomorandža&Breskva ili Jagoda, Banana& Crveno groždje.

Ako ste raspoloženi da probate nešto novo i ako volite taj kremasti ukus pun vitamina A,C i E ili jednostavno volite smoothie i šejkove onda vam definitivno preporučujem Nectar Milky Juice sokove.

I uz par fotki, to vam je moj današnji dan. Izlazak u omiljeni kafić sa Sladjom sa Tinkerbell of Laka bloga i uživanje uz omiljeni sok.

Nadam se da ste se i vi lepo proveli danas! :-)









You Might Also Like

2 comments

  1. Odličan outfit i post. You are kinda giving me Adam Gallagher vibes from this post,idk why though :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan outfit i post. You are kinda giving me Adam Gallagher vibes from this post,idk why though :)

    ОдговориИзбриши

INSTAGRAM