TRAVEL : Ruby Marie Vienna

17:22:00





Hello guys,
Sorry for the lack of posts. I decided to sit down and write my first ever Travel post. The reason for this is because recently ( back in December ) me and my friends visited Vienna and stayed at the beautiful Ruby Marie hotel. I don't have too many pics but filmed Hotel Tour on my YouTube channel that you can watch below!

HOTEL - The hotel is located at the end of Mariahilferstrasse so it means you are in the middle of everything in vienna. First of all, this is the first self check in hotel i ever stayed in. The whole concept is that upon your arrival you get to check yourself at the counter via their tablets. Everything is so simple and really well thought. You enter your name, e-sign and you get your room key in a minute. The hotel decoration is really really cool, everything is so eclectic and fun. You can really see that the hotel is so modern and really a place that you can enjoy every corner.

ROOM - I must admit i was so happy when i opened the doors of my room. It was all white, decorated just how i would decorate it. Everything was high tech and you even get a tablet to use during your stay with all the info about Vienna and all the different places you can visit. I was alone in my room while Marija and Marija were in a different room together with this amazing bathtub in the middle of room looking at Mariahilferstrasse.

FOOD - We managed to eat breakfast once during are stay just because our schedule was so hectic but i have to tell you the breakfast was amazing. Everything is organic and really has variety of food from eggs, cheese all to the cereal and fruits. I really wish we had time to enjoy their food even more.

OVERALL - It really is a hotel i would be more than happy to return every time I'm in Vienna and i really highly recommend it. Every corner is so modern and stylish, especially if you want to shoot or film something, everything is so minimalistic and cool and really a place you will enjoy. Thank you so much for having us Ruby Marie Hotel!

Check out all the details about the Ruby Marie hotel here :
https://www.ruby-hotels.com/hotels-destinations/wien/ruby-marie



Zdravo ljudi,
Izvinjavam se zbog manjka postova na blogu. Za danas sam se odlučio da sednem i napišem post koji sam trebao odavno. Ovo je moj prvi Travel post na blogu i nadam se da će vam se svideti malo drugačije nešto na blogu. Nedavno (u Decembru) smo posetili Beč i odseli u Ruby Marie hotelu. Nažalost nemam previše slika ali zato možete da pogledate Hotel Tour video koji smo snimili.

HOTEL - Hotel se nalazi u Mariahilferstrasse ulici što je savršena lokacija jer ste u sred najpoznatije ulice u Beču. Pre svega, ovo je prvi self check-in hotel u kom sam bio i moram da priznam da sam se oduševio. Koncept je da po dolasku udjete u lift i popnete se do lobby-ja gde će vas dočekati pult sa tabletima gde upišete svoje podatke sami i dobijete kopiju ključa od sobe za par minuta. Sve je jako jednostavno i dobro osmišljeno. Hotel je uredjen veoma moderno i eklektično, svaki ćošak je drugačije uredjen. Veoma moderan i dobro osmišljen koncept i izgled hotela. Osim običnih aktivnosti koje imate u svakom hotelu, u ovom možete i gledati filmove tj Movie Night u sali za projekcije ili iznajmiti bicikli.

SOBE - Moram da priznam da sam bio jako srećan kada sam otvorio vrata od svoje sobe. Ako me pratite već duže vreme znate da volim belu boju kao i minimalizam što se tiče enterijera ili čak lokacija za slikanje. Soba je bila uredjena baš kako bi je i ja uredio. Veoma moderna i high-tech soba uz koju dobijate i tablet na kom možete da proverite šta se to dešava u gradu ili zanimljive lokacije za posetiti. Ja sam bio sam u manjoj sobi dok su Marija i Marija bile u većoj gde su imale kadu na sred sobe koja gleda direktno na prozor u kojoj smo se svi slikali.

HRANA - Nažalost jedina stvar koju nismo redovno posećivali je bio doručak. Nismo imali vremena jer nam je dan počinjao jako rano kako bi završili sve poslovne obaveze koje smo imali. Uspeli smo jednom da doručkujemo u hotelu što je bilo dovoljno da se zaljubimo u njihivu hranu i izbor za doručak. Sve posluženo je bilo organsko a izbor je išao od normalnih namirnica za doručak kao što su jaja, sve vrste sireva pa do voćnih salata, pahuljica i sličnih stvari.

OVERALL - Definitvno hotel u koji bi se sa zadovoljstvom vratio i definitivno ga preporučujem svima koji su u potrazi za savršenim hotelom u centru Beča. Cena soba je prilično realna i normalna za sve što ovaj hotel nudi. Topla preporuka od nas troje i hvala Ruby Marie Hotelu što su nas ugostili.

Sve ostale informacije pogledajte na ovom linku :
https://www.ruby-hotels.com/hotels-destinations/wien/ruby-marie










You Might Also Like

1 comments

  1. This is such a useful and a very practical list! x You will like to see more fashion from here.

    ОдговориИзбриши

INSTAGRAM