Serbia Fashion Week

17:13:00
Hey,

This month i had a lot of things in my schedule and i still do, after BGDFW came SFW and a lot of things and meetings in between that i had to attend. So actually i didn't even had the time to plan my outfits for fashion weeks, it was all kind of "oh, i feel comfortable in this, I'm gonna wear it", but it actually looked good!

I wore my new favorite hoodie from Bershka with this long white shirt, some light denim and my JessicaBuurman boots with my leather jacket on top ofcourse. This outfit had a bit of Vetements vibe that i love with these red leathers on the sleeves and the length of the sleeves.

As for the whole SFW experience, i was amazed by some shows like Eymeric Francois, Marija Šabić, Boško Jakovljević and Mirjana Vujčić were my favourite and if you follow me on Instagram, you could see all the shows live.
But i must say i was disappointed by how some people from the staff of Serbia Fashion Week treated us bloggers this season. SFW back in April was much better and we had a great experience compared to this season were we had our seats but we were always thinking if someone is gonna come and move us right befor the shows.

Below, you can watch my new YouTube video where i did a little review of the hair products i currently use.  Zdravo,

Posle BGDFW došao je i SFW i to baš izmedju svih ostalih obaveza i sastanaka koje sam imao ovog meseca i na kojima sam morao biti prisutan. Tako da iskreno nisam ni imao vremena da planiram kombinacije unapred jer se dogodi da ujutru moram da sam u Beogradu ali da se vratim u Novi Sad do početka revija tako da su se moji outfiti sveli na udobnost i proverene komade.

Za ovaj outfit obukao sam novi omiljeni duks iz Bershke a ispod njega ovu dugačku belu košulju uz svetle farmerice i JessicaBuurman čizme sa mojom rokericom iz Zare. Sam duks me je podsetio malo na Vetements pa sam odlučio da ga iskombinujem i za revije.

Što se samog SFW iskustva tiče stvarno su mi se svidele revije Eymeric Francois, Marije Šabić, Boška Jakovljevića i Mirjane Vujčić, a ako me pratite na Instagramu mogli ste da vidite sve pomenute revije uživo.
Ove godine moram da priznam da nisamo imali prijatno i lepo iskustvo kao na Aprilskom SFW što se tiče rasporeda sedenja. Jedino mi je drago što je Fashion Blogging Seminar protekao super, i hvala vam što ste bili u tolikom broju. Jednostavno samo ophodjenje pojedinih osoba iz SFW tima (čast izuzecima) prema blogerima ove sezone nije bilo najprijatnije. I ako vas smeste na mesto na kojem trebate da sedite na početku revija, nikad ne znate kada će vam neko prići da vas pomeri i da vam kaže da ipak ne možete tu da sedite što je zapravo pre svega neprijatno. Tako da sam izabrao da idem na revije koje me zaista zanimaju i ispoštujem kreatore koje zaista pratim i poznajem.

Fotografije su nastale rano ujutru, jer kako mrak pada već u 17h, morali smo da slikamo outfite dan ranije ili dan posle revija.

Photo by Anastasija Grujić

Možete pogledati i moj novi video na YouTube kanalu gde sam napravio malu recenziju proizvoda za kosu koje trenutno koristim.You Might Also Like

11 comments

 1. Jedino mi se cipele ne svidjaju, sve ostalo je fenomenalno!

  http://girlfromnk.blogspot.com.es

  ОдговориИзбриши
 2. Jako dobra kombinacija! :)

  http://marinaaastyle.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 3. I really like it =)
  kisses Blamod
  new articles
  http://blamod.com

  ОдговориИзбриши
 4. Odlično! Slike oduševljavaju :)
  strahinjapvl.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши
 5. Odličan blog Vladimire! Redovno ga čitam a da ne pričam o slikama koje su fenomenalne.... �� Koji foto aparat koristiš? :)

  ОдговориИзбриши

INSTAGRAM