Belgrade Fashion Week

13:01:00
Hey,
Here is my outfit for Belgrade Fashion Week's first day in Crown Plaza Hotel. I attend the Ana Ljubinković, UGG and Gran Sasso/Borggi menswear/Piumimo shows.

Ana Ljubinković show was the highlight of the evening as every year. Her collection is always so beautiful, where pastel colours and cutting edge designs come to life together. I really look forward to her shows every single year even if its womenswear.

All the rest of the shows were great as well, i loved the menswear collections Gran Sasso/Borggi menswear/Piumimo that incorporated a few older male models in to there shows. The suits were well designed but i especially loved the coats that were on the runway.

My outfit was something i came up with in 2 seconds. I wanted something a bit classier but i also wanted to be a little bit different so i wore this amazing shirt and this long vest on top of it. And ofcourse, i had to wear my trusty Adidas Stan Smith.


Zdravo,
Ovo je bio moj outfit za prvo revijalno veče Belgrade Fashion Week-a u Crown Plaza hotelu. Prisustvovao sam reviji Ane Ljubinković, UGG i Gran Sasso/Borggi menswear/Piumimo revijama.

Ana Ljubinković revija je bila "highlight" večeri kao i svake godine. Njena kolekcija je uvek prelep spoj pastelnih boja i veoma modernih i "cutting edge" dizajna. Svake godine njena revija je jedna od onih kojima se najviše radujem i ako je u pitanju ženska kolekcija.

Ostale revije su bile super, svidela mi se i revija Gran Sasso/Borggi menswear/Piumimo u kojoj su učestvovali i stariji modeli. Odela su bila super skrojena a najviše su mi se svideli kaputi koji su nošeni na pisti.

Outfit koji nosim sam smislio za 2 sekunde. Hteo sam nešto malo klasičnije ali i dalje u mom prepoznatljivom stilu, tako da sam ovu košulju i pantalone uklopio sa ovim dugačkim prslukom i naravno mojim omiljenim Adidas Stan Smith patikama.

PH. by Ana Vranješ 
 •  Pants - HM
 • Vest - Sammydress
 • Shoes - Adidas SrbijaYou Might Also Like

4 comments

 1. Dopada mi se look, pogotovo detalji na košulji xo

  www.theninebyivana.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 2. Prvo da ti kažem da si bio mnogo divan na seminaru.
  Mnogo lepo predstavljanje i govor.
  I dargo mi je da sam te uploznala lično, tj. da je prvi susret bio uživo.
  Nisam pre imala susreta sa tvojim blogom, ali evo sada bas uživam.
  Outfit je divan, kolorit sveden.Prsluće strava!!

  http://www.taktata.com/

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Drago mi je da je sve prošlo kako treba na seminaru i hvala puno što si bila!
   Hvala najlepše na lepim komentarima i drago mi je da ti se svidja! :-)

   Избриши

INSTAGRAM