Not Too Late

13:42:00
Hello,

I am finally feeling better as i've been in bed for 2 weeks being sick. No to mention that this weather is crazy and really didn't help at all. I never taught i will be wearing just a leather jacket in November/beginning of December but i made it work.

As for this outfit, as i haven't been home in a month now, i feel like this is my update go-to look.
I have been really into crop top sweaters and hoodies lately and layering itself is my all time favorite trend.

This new shoes are out of this world good. I bought them in Bershka to update my black side of the shoe closet, and i didn't expect at all that they would be so comfortable and that they would look so good with all my outfits.Hej,

Napokon se posle dve nedelje osećam bolje. S obzirom da sam bio bolestan, ovo ludo vreme mi uopšte nije išlo u prilog. Nisam ni mislio da ću evo krajem Novembra moći da nosim samo kožnu jaknu.

Što se samog outfita tiče, nisam bio kod kuće mesec dana i nekako mi je ovo update-ovan go-to outfit. U poslednje vreme pokušavam malo da experimentišem sa odećom i izadjem iz crne boje, tako da u poslednje vreme sam obsednut crop-top duksevima i džemperima kojih ima sve više za muškarce.

Patike su nestvarno dobre. Kupio sam ih u Bershki samo da bi dopunio svoju kolkciju crnih patika, i nisam ni zamišljao da će biti ovako udobne i da će ovako dobro stojati na nozi.

Želim još i da se zahvalim Niksis što me je slikala, i što smo proveli super prepodne zajedno! :-)


               

     
             

You Might Also Like

4 comments

INSTAGRAM