Something Red

14:21:00








Hello,

Here is one post before my vacation in Croatia! I couldn't be happier that i finally get to spend two weeks with my family just enjoying the sun and water!

My outfit is so simple yet so effective! I got this sweatpants from Zara the same day that they arrived in store and im so glad i got them! I haven't seen them anywhere since then!
I have the same pair in black and gray but these are just special! You can dress them up or down and they still look great! To make it a little more interesting i wore this chrome sunglasses from H&M just to give outfit some more dimension!

Oh, and i filmed a new video! -Whats in my Suitcase- since i am going on vacation this is the only idea i could think of!

Don't worry, hopefully i will film a video on English but till then, SUBSCRIBE! :-)




Hej,

Evo jedan post pre mog odmora u Hrvatskoj! Ove godine idem sa porodicom na odmor i iskreno, ne mogu biti srećniji da provedem dve nedelje sa njima uživajući na suncu!

Ovaj outfit je prilično običan ali efektan! Ovu trenerku sam kupio u Zari isti dan kada je stigla u radju i od tad je nikad više nisam video u radnji, tako da mi je sad baš drago što sam je kupio! Imam istu crnu i sivu ali ova je nekako posebna!
Da bi bilo sve malo interesantnije, stavio sam ove hromirane naočare iz H&M-a!

Snimio sam i jedan novi video! U pitanju je -Whats in my Suitcase- ili ti Šta je u mom Koferu!
Pogledajte, ovo je prvi video na tu foru da sam snimio i nadam se da će vam se svideti!

P.S. SUBSCRIBE na moj YT kanal s obzirom da ću Vlogovati dok sam na moru! :-)













PHOTO BY MARIJA ERDELJI
KLM studio


  • Sweatpants-ZARA
  • T-shirt-H&M
  • Sunglasses-H&M
  • Shoes-SPRINGFIELD

You Might Also Like

13 comments

  1. Bio si u Vodicama,msm da sam nešto vidjela po slikama na instagramu s tim da te pratim. Obožavam taj grad. Nego mnogo mi se dopada tvoj stil,i ta trenerka je prejaka! :D

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман31. јул 2015. 23:31

    Uradi video kako editujes slike za instagram :)

    ОдговориИзбриши
  3. VIDEOO O EDITOVANJU SLIKA ZA INSTAGRAM PLS ;)

    ОдговориИзбриши
  4. Jel mi možeš objasnit razliku između lookbooka,bloglovina,chictopia :) Instagram ti je super pa možeš napravit video o uređivanju slika za insta

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno! Chictopia i Lookbook u principu rade na isti način! Objaviš svoj outfit i taguješ odakle je šta, obe su na neki način socijalne mreže za blogere jer u principu ljudi tu postavljaju iskljucivo outfite iz novih postova, da ih bolje izreklamiraju. A Bloglovin je drugačiji, mesto gde pratiš omiljene blogere i uvek vidiš kad objave novi post! Nadam se da sam ti barem malo objasnio. :-) Verovatno ću uskoro i taj video odraditi, hvala! :-)

      Избриши
  5. Jesi hvala ti :) i da koristiš snapseed za onako "bijele" slike ili neku drugu aplikaciju ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne, povećavam uvek "Brightness" i "Highlights" baš u Instagram aplikaciji i trudim se da su mi sve slike slikane na beloj pozadini! :-)

      Избриши
  6. Uradi video sta se nalazi na tvom telefonu

    ОдговориИзбриши
  7. Одговори
    1. Uploadovao sam prošle nedelje "My Morning Routine" , sledeći će biti ovih dana, samo da se vratim kući!
      Pogledaj video ako nisi! :-)
      www.youtube.com/streetfashion101

      Избриши
  8. Pantalone su su savrsene, pomalo u Balmain stilu (mozda je Zaratamo nasla inspo) zbog coga ih posebno volimo. Crveni detalj je stvarno veliki plus!

    http://sparklyget.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

INSTAGRAM