Serbia Fashion Week + Video

09:47:00


Hello people,

This is kinda one of the outfits that i wore during Serbia Fashion Week, just simple all black outfit since i wanted the boots to make a WOW effect!

I was at SFW 3 days in a row and i loved every show! My favourite shows were Milica Vukadinovic and her HAIDUK collection form the SFW opening, Zorica Jadranski, Andrea Lazzari, MI-RO and Bosko Jakovljevic

You can see all the shows i attended in my promised Vlog and my previous video for all of you who did't see it! :-)
Hello ljudi,

Ovo je donekle jedan od mojih outfita sa Serbia Fashion week-a! U poslednji trenutak umesto dzempera sam obukao košulju, ali u principu je to to, all black outfit jer sam hteo da istaknem ove vrhunske čizme koje sam dobio sa JESSICABUURMAN sajta!

Što se tiče SFW-a , bio sam prisutan na otvaranju i tri dana u Kongresnom Centru gde su ove godine premestili revije što je veliki plus, i moram reći da mi je bilo super! Samo mesto manifestacije je bilo super i odma je promenio onaj prošlogodišnji utisak!

Revije koje su mi se izdvojile za to vreme su revije Milice Vukadinović koja je predstavila svoju fenomenalnu kolekciju HAIDUK kojom sam opsednut!

Zorica Jardanski je isto imala super reviju, s obzirom da sam prošli SFW bio oduševljen njenom kolekcijom, ni ovaj put me nije razočarala! Fenomenalni kožni komadi!

MI-RO iz Grčke i Andrea Lazzari su mi se isto izdvojili kao i Marija Sabic, kolekcija Andrea Lazzari je bila jedna od boljih muških kolekcija pored Milice Vukadinović i Boška Jakovljevića!

Sve revije naravno možete pogledati u obećanom Vlogu gde sam se više fokusirao da vam dočaram atmosferu sa revija! A tu je i prethodni video za sve vas koji niste videli! :-)

Sve ostale fotografija pogledajte na stranici Serbia Fashion Week-a


MAMA i JA <3You Might Also Like

9 comments

INSTAGRAM