Spy on Me + BGDFW day 3+VLOG

10:24:00





Hello ljudi,

Outfit sličan ovom nosio sam i trećeg dana BGDFW-a samo što gore nisam imao džemper već majicu!
Ovaj kaput sam uzeo skoro u Zari i non stop ga nosim, stvarno je topao i udoban i još je u teget boji koju odjednom obožavam. On je ovako u oversized fazonu ali meni se svidja kako mi stoji!

Ostao sam vam dužan i utiske sa trećeg dana Belgrade Fashion Week-a - Neću puno da dužim u ovom postu ali želeo sam samo da napišem par reči o kolekciji koja me je najviše oduševila. Radi se o kolekciji koju je dizajnirala Milica Vukadinović i moram da kažem da mi je to bila omiljena revija trećeg dana. Radi se o muškoj kolekciji i ja bi bukvalno svaku stvar iz te kolekcije nosio. Nažalost nisam uspeo da snimim jer mi se telefon punio u backstage-u. Stvarno extra kolekcija, oborila me je sa nogu, a i po slici možete da zaključite da je to nešto što bi ja nosio :-D Kožne pantalone kobinovane sa hromiranim detaljima na majicama i super duksevi sa natpisima. Skroz urbano i neobično, skroz moj fazon! :-)

Imam još par Vlogova i onda ću se truditi da snimim što više tematskih videa, tako da SUBSCRIBE-ujte se na moj YouTube kanal ako već niste!

P.S. - Kada dostignem 100 GFC (members,pratilaca) na blogu radiću jedan Giveway opet u saradnji sa Chopies-om! :-)

Pozdravljam vas!



Hi people!

Outfit similar to this i wore for the third day of BGDFW!
I bought this ovresized coat last week in Zara and i love it! It's really warm and comfy and it's navy blue which is lately one of my favourite colours to wear!

I wanted to share my thoughts of the third day of Belgrade Fashion Week - I just wanted to say that on the third day of BGDFW i fell in love with on of the collections. It is a collection by a designer named Milica Vukadinović and i have to saz that i would wear every single thing from thet collection. I love the urban look with leather pants, chrome details and all sort of unusuall details. I really love it and it was my favourite collection by far!

I have a few more Vlogs to upload and then i will try to do a face-to-face videos. SUBSCRIBE to my YouTube channel to say up to date!

Plus i will be doing a giveaway with Choies again as soon as i hit 100 followers/members on GFC!

Stay safe people! :-)

















Sweater-H&M
Coat-ZARA
Pants-ZARA
Scarf-NewYorker
Shoes-PULL&BEAR





You Might Also Like

14 comments

  1. Odličan outfit, kaput, džemper, sve je za 10 :)

    http://ladyayla.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Divno!

    http://kat-on-a-journey.blogspot.com/2014/11/coca-cola.html

    ОдговориИзбриши
  3. You look like your in a zara campaign good job mate!
    Hi from Australia

    ОдговориИзбриши
  4. Super outfit! Bas mi se svidja tvoja frizura :)
    Pozdrav iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Brutalna kombinacija,čak sam te i videla dok si se fotkao. :D
    Budi malo aktivniji na blogu, ljudi vole dosta sadržaja i tako bi držao pažnju, da ne zaborave na blog. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahah stvarno? :-) Hvala puno! Od kako sam polomio svoj fotoaparat, zavisim od fotografa pa se trudim da islikam par kombinacija za jedan dan ali desi se da ne uskladimo vreme pa zato i manjak postova. Planiram uskoro da kupim nov pa cu naravno vise postavljati! :-)

      Избриши
    2. Cak sam na trenutak istripovala da treba da ti se javim kao da se poznajemo pa sam posle par sekundi povezala stvari. :D

      Избриши
    3. Hahha pa trebala si! Pa da se za sledeći put stvarno poznajemo! :-D

      Избриши

INSTAGRAM