Killer Shades

00:04:00





 
Hello people!

As you can see, my hair is green! My hairstylist had a presentation and i was a model for it. The colour is N'RAGE Twisted Teal!

Outfit is pretty basic,  i added this vintage Hugo Boss Shirt that my dad wore in his modeling Days! And im AMAZED by this Sunglasses from CHOIES. I saw them on blogger Prince Pelayo and i loved them. So when i got them from CHOIES i was so excited! They also have them in different colours and some of them are on sale if you want to check it out! :-)

Im adding my Hot pics for this week, hope you like it!

HOT PICS :
This Sunglasses - MIRROR , BLACK-SILVER
Women - DRESS , SHOES
Men - T-SHIRT , SHORTS



Zdravo ljudi!

Što se tiče kose : Pre koji dan imao sam zakazano kod frizerke da budem model za kurs koji je držala i da se slikam za njen katalog! Naravno kada sam došao ona mi je rekla šta planira i ja naravno nisam hteo da čujem da mi farba kosu, složio sam se samo da me ovako ošiša!
Kada me je ubedila,  imala je ideju za neku flourescentno zelenu boju ali ja sam naravno hteo nešto normalnije. S obzirom da je imala samo te jarke boje, seo sam u taxi i otišao do Alexandra i uzeo ovu boju koja je N'Rage Twisted Teal! Naravno, boja se ispira i trajace još možda nedelju dana ali nekako mi se i svidja što sam uradio nešto neočekivano pre nego što napunim 18 godina!

Napokon se vraćam u normalu s obzirom da sam zaostajao sa postovima prošli mesec.
Ovih dana sam bukvalno svuda. S obzirom da mi je 20.og Avgusta 18-ti rodjendan, stvarno sam za ovaj rodjendan želeo da budem upućen u sve pošto inače ne volim da pravim pompu oko rodjendana ali za ovaj moram malo više da se uključim jer jednom puniš 18, zar ne?

Što se današnjeg outfita tiče, ova košulja je iz tatinih manekenskih dana, kupljena je davnoo u Milanu i do sad mi je visila u ormaru.
Dobio sam ove naočare sa CHOIES sajta, i na prvi pogled su jako čudne! Ovaj oblik sam video na blogeru Prince Pelayo i tad su mi se baš svidele ali nisam znao kako da ih nadjem tako da kad sam video da imaju na sajtu u više boja, odmah sam ih poručio i nadao se da će stojati dobro!
Sam oblik je jako čudan a staklo je pola hromirano a pola crno! Extra su, stvarno upečatljiv detalj outfitu! Volim obične monochromne outfit što se i da zaključiti hahah. U poslednje vreme osećam da mi se stil menja i da i dalje tražim neki svoj fazon s obzirom da mi je stil donekle eklektičan, osećam da od skoro više težim ka tom nekom rock fazonu!

P.S.- odlučio sam da ponekad ubacim Picks of the week gde ču postavljati par muško/ženskih stvari sa par online shop-ova koje mi se svidjaju tako da obavezno pogledajte :-)

PICK OF THE WEEK :
Ove naočare u drugim bojama - MIRROR , BLACK-SILVER
Žensko - DRESS , SHOES
Muško - T-SHIRT , SHORTS

Sve najbolje! :-)

















Sunglasses - CHOIES
Jeans - Zara
Shirt - HugoBoss
T-Shirt - NewYorker
Shoes - NewYorker

You Might Also Like

10 comments

  1. Your hair is really cool , you should dye it more often!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Thank you! I maybe re-dye it when it washes out a little more! Thank you again! :-)

      Избриши
  2. Outfit u fullu :)
    http://fashionovertheainbow.blogspot.com/2014/08/new-bag-my-agenda-sunday-walk.html

    ОдговориИзбриши
  3. Slike su fantastične :)

    ОдговориИзбриши
  4. Da li si izbeljivao kosu pre ove boje?Jako je dobrooo ^_^ :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koliko znam jesam. To je sve frizerka radila ali mislim da jeste, i to za par nijansi, nije nesto jako drasticno posvetlila. Hvala puno! :-)

      Избриши
  5. I tako naletih ja na tvoj blog u 4:40 ujutru! Kad ono...VAU! Odusevljena sam. I dalje ne verujem da na nasim prostorima postoji ovakav momak... pravo osvezenje. Samo tako nastavi, pozdrav :)

    ОдговориИзбриши

INSTAGRAM