Plain

13:34:00

Hello,

Finally a new post since im finally home but only for few days. I took a little vacation and i zoned out the whole time.

 I wore this outfit a couple of days ago and i love the simplicity of it. It was a little colder so this outfit was perfect. Just simple but it looks good.

Summer time is here, AND YES we finally reached 50 members on my blog so you can expect a GIVEAWAY in the next post. Hope your gonna like it. So until then,
Best wisheees :-)



Zdravo,

PRE SVEGA DA SE IZVINIM NA LOŠIJEM KVALITETU SLIKA, PUKAO MI JE OBJEKTIV NA APARATU I OVO JE NAJBOLJE ŠTO SMO MOGLI!

Napokon i post s obzirom da sam bio na malom kratkom odmoru, ali sad dok sam kući (još 3 dana) ću da islikam vise outfita pa ću cešće i da postavljam.

Pošto se selimo, odlučio sam da izdvojim par stvari za prodaju koje ne nosim, tako da ako neko želi da pogleda  ( uskoro ću dodati i par maminih i sestrinih stvari) :
https://www.kupujemprodajem.com/155776-1-dijana-vlada-svi-oglasi.htm

Prilično običan outfit slikan pre koji dan dok je vreme bilo nestabilno i promenljivo tako da je ovo bio savršen outfit.
Svidja mi se svedenost ovog outfita i volim što sa par običnih komada može da se dobije extra kombinacija.

Napokon je leto i da, umalo da zaboravim DOSTIGLI SMO 50 ČITALACA NA BLOGU što znači da vas u sledećem postu očekuje GIVEAWAY! Napišite mi u komentarima kakav bi giveaway želeli a do tad,
Sve najlepšeee :-)

















Jeans-Zara
Shoes-Converse
Blazer-Ferro
Tshrt-NewYorker






You Might Also Like

10 comments

INSTAGRAM