Online Art Exibition

12:01:00

Hello,
I decided to do a little online art show because when i saw my friends/photographers pics, i know i had to do it like this so you can all see because im amazed. Check it out and i hope you like it!
P.S.-New outfit post + a video is going up on Monday!


MEMORIES OF CHILDHOOD
Our lives are the images presented through, a series of thoughts and feelings. Confronting the past is sometimes painful as well as understand it. Traumatic experiences do not disappear completely in the later period of life, follow the person as a ghost, but it is important to understand the problem and how to deal with it. This paper presents a symbolic picture, or childhood memories, which remain deeply incised and pushed aside. Each photo has a story, traumatic experience and also a good memories of childhood. To find a way to escape from them,instead to look deeply into yourself, it's the easiest thing in the world. As we grow we develop different models of thinking about them selves and the world around them, build your self as a person.
Marija Erdelji 




Zdravo, Još od detinjstva sam bio zainteresovan za umetnost, pogotovo za slikarstvo. S obzirom da mi je u osnovnoj školi razredna bila nastavnica likovne kulture, ona je u meni videla talenat koji sam ja kasnije samo pretvorio u ovo što je danas moj mali modni blog. Najveći uspeh mi je bio kada mi je rad bio izložen u Švedskoj sa samo 5 godina kao i kada je moj rad bio izložen u spomen-zbirci Pavle Beljanski u 7. razredu osnovne škole. Ako niste ste upoznati, od skoro saradjujem sa fotografkinjom Marijom Erdelji koju sam upoznao kada smo saradjivali na foto šutingu za FashionStore.rs. Od kako smo se upoznali znao sam da ćemo biti prijatelji i jedva sam čekao da vidim njen lični rad. Od svih izuzetnih radova, ovaj je posebno ostavio utisak na mene. Baš zato što svako od nas ima neke uspomene i sećanja na detinjstvo, zato mi se i dopalo kako je ona predstavila svoje. Posmatrajući ovu seriju stvarno osetite da svaka fotografija ima svoju priču i stvarno ne mogu da vam opišem koliko su ostavile jak utisak na mene fotografije i zato sam odlučio da ih podelim sa vama. Nadam se da će se i vama dopasti!
P.S.-Novi outfit post i Sister Tag Video očekujte u ponedeljak! 



Marija Erdelji rođena 1989. godine u Novom Sadu. Diplomirala fotografiju na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi Ivane Tomanović. Učestvovala na oko 60 izložbi u zemlji i inostranstvu. Više puta je nagrađivana za svoj rad iz oblasti fotografije, kao i dizajna.



SEĆANJA DETINJSTVA



NAŠ ŽIVOT SU SLIKE PREDSTAVLJENE KROZ NIZ MISLI I OSEĆANJA. SUKOBLJAVANJE S PROŠLOŠĆU PONEKAD JE BOLNO KAO I RAZUMEVANJE NJE SAME. TRAUMATIČNA ISKUSTVA NE NESTAJU U POTPUNOSTI U KASNIJEM PERIODU ŽIVOTA, PRATE OSOBU KAO DUHOVI, ALI VAŽNO JE DA SE SHVATI PROBLEM I KAKO DA SE NOSIMO S TIM. OVAJ RAD PREDSTAVLJA SIMBOLIČNO SLIKE, ODNOSNO SEĆANJA IZ DETINJSTVA, KOJA SU OSTALA DUBOKO UREZANA I POTISNUTA. SVAKA FOTOGRAFIJA IMA SVOJU PRIČU, KAKO TRAUMATIČNO ISKUSTVO TAKO I LEPO SEĆANJE NA DETINJSTVO. PRONAĆI NAČIN DA POBEGNEMO OD SEBE UMESTO DA SE U SEBE ZAGLEDAMO, NAJLAKŠA JE STVAR NA SVETU. KAKO ODRASTAMO TAKO RAZVIJAMO RAZNE MODELE RAZMIŠLJANJA O SEBI I SVETU OKO SEBE, IZGRAĐUJEMO SEBE KAO OSOBU.

MARIJA ERDELJI








You Might Also Like

4 comments

INSTAGRAM