No Comment

10:20:00


Hello,
From the previous post till this everything changed in my country. There are so many towns destroyed by the biggest floods in 120 years.
Serbia has lost too many good people to this catastrophe and i just wanna take a moment and appreciate them! Words cant describe how devestated i am and the rest of the Balkan. Im doing all in my power to help and respect my Country so im not gonna write about fashion in this post since i wanna dedicate this text to my Country!
Thank you for understanding and i will start posting and writing normally in the next post!
#PRAYFORSERBIA #PRAYFORBOSNIA #PRAYFORCROATIA
YOU can too help even a little!


Zdravo,
Od prošlog posta pa do ovog sve se promenilo u Srbiji a i na Balkanu, iako sam onda pisao o poplavama nisam ni znao da će sve to prerasti u nešto mnogo ozbiljnije i gore!
Toliko gradova je uništeno i toliko nedužnih života je izgubljeno. Jedina sreća u nesreći je što se Srbija ujedinjila (KAO I OSTALE DRŽAVE) i što se ljudi trude da daju svoj doprinos i pomognu kako ko može.
Mislim da smo sad svi shvatili da nije važno da li je hleb, hljeb ili kruh!!
Ne bih mogao rečima da opišem kako se osećam ja a i ceo Balkan! Radim sve u mojoj moći da pomognem i da ispoštujem moju Srbiju tako da ne želim da pišem o modi s obzirom da već stavljam slike pa želim bar ovim putem da se osvrnem na celu situaciju!
Hvala vam što razumete jer ne želim da zapostavim blog ali želim bar na neki način da napišem šta mi je u srcu kroz ovaj tekst i želim da posvetim ovaj post mojoj državi!!

 Pomozimo svi barem SMS-om na 1003 jer je 100 dinara za nečiji život smešno!

#PRAYFORSERBIA #PRAYFORBOSNIA #PRAYFORCROATIA Im wearing :
Jeans-Zara
Tshirt-NewYorker
Jacket-Zara(Customized)
Shoes-H&M

You Might Also Like

10 comments

INSTAGRAM