Black x Light

12:33:00

 Hello,This is one of my favorite posts so far! And this and the previous post was shot by my friend Milos, and I really really like the pictures! I plan on working with him more often, but all in good time ! I decided to wear my light jeans that I like to combine with dark shirts but I decided to throw over my leather jacket because it's getting warmer and warmer and i probably wont be able to wear it for a few months ! As for all those meetings and project ! I Have been contacted by people with the idea of becoming a member of their first in Serbia online shopping mall and oline fashion magazine and of course I agreed with enthusiasm ! As you read this I will probably be having a final meeting with them so that I will inform you after that, and the name of the magazine and everything else ! I'll probably have a place that is a column in which I will be able to write about everything , but I'll be in and help when it comes to various trends primarily for men! I am very happy and grateful and I can not wait to start!
Didnt manage to upload video, but you should subscribe on YOUTUBE since im uploading it later! P.S. -14 more readers ( members ) remains to GIVEAWAY  so sign up if already didn't ! :-)Best wisheees :-)







Zdravo,
Ovo je jedan od meni omiljenih postova do sad! I ovaj a i prethodni post je slikao moj drug Milos i stvarno mi se jako svidjaju slike! Planiram da cesce saradjujem sa njim ali sve u svoje vreme! Odlucio sam da obucem moje obiljene svetle farmerice koje volim da kombinujem sa tamnim majicama ali sam odlucio da preko obucem moju koznu jaknu s obzirom da je sve toplije i toplije i da verovatno necu moci da je nosim nekoliko meseci! A sto se tice svih onih sastanaka i projekta! Kontaktirali su me ljudi sa idejom da postanem clan njihovog prvog u Srbiji online shopping centra i u sklopu toga i oline casopisa i naravno da sam sa odusevljenjem pristao! Dok citate ovo ja cu verovatno biti na finalnom sastanku sa njima tako da cu vas posle toga obavestiti i ime casopisa a i sve ostalo! Najverovatnije cu imati svoj kutak tj kolumnu u kojoj cu moci da pisem o svemu ali cu i biti pri pomoci kada se radi o raznim trendovima prvenstveno za muskarce! Jako sam srecan i zahvalan i jedva cekam da pocnemo!
Nisam stigao da uploadujem novi video tako da cu to naknadno. Subscribe-ujte na YOUTUBE-u da ne propustite ni jedan video :-)
P.S.- Jos 14 citalaca(member) je ostalo do GIVEAWAY-a , tako da se prijavite ako vec niste! :-)

Sve najlepsee :-)










Jacket-Diesel(SIMILAR ZARA)
Jeans-Zara(SIMILAR HERE)
Shirt-Zara(HERE)
Hat-NewYorker
Shoes-H&M(HERE)

You Might Also Like

12 comments

  1. Ova poslednja slika ti je kao neki decak mali :)
    Brutalna kombinacija, mrzim sto se kozne jakne ne mogu nositi i leti jer ih ne bi skidala :) Kiss
    Jedva cekam kolumnuuuuuuu :)
    http://fashionovertheainbow.blogspot.com/2014/04/adventure-girl.html


    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Nina! :-)
      I meni je jako zao, poceo sam polako da se oprastam od koznih jakni! :-D

      Избриши
  2. E pa čestitam onda! Jedva čekam da čujem još <3

    ОдговориИзбриши
  3. cestitam ti od srca.....rekoh ja da ce biti nesto od tebe ;D <333
    i da,outfit je super :D

    ОдговориИзбриши
  4. Svidja mi se kako nosis ovu jaknu.

    www.style-trigger.com

    ОдговориИзбриши

INSTAGRAM