Questions?

17:26:00

Hello

I didnt manage to post outfit today cause its sisters birthday so we are all in a rush. Outfits going up tomorrow, in the mean time you can ask me questions,whatever you like and i will answer them. You can send me questions on the right side on blog where you can send me a message or you can just leave it in the comments :-) 

Best wishes 


Zdravooo

Nisam stigao danas da postavim outfit,sestri je rodjendan pa sve u zurbi. Stavljam sutra outfit, a do tad ako hocete mozete mi poslati pitanja na koja cu ja odgovoriti, imate tu sa desne strane gedzet za poruke a mozete ih ostaviti i u komentaru :-) 

Sve najboljee :-)  



You Might Also Like

8 comments

  1. Kako se zoveš uopšte? :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ćao :) Sviđa mi se tvoj blog, ali s obzirom na to da si početnik, želim da ti dam par saveta. Poradi na tekstu, ali i na slikama. Posebno na poze. Mislim da je bolje imati 5 slika od kojih 3 prikazuju ceo outfit, a 2 detalje. Ovako imaš 10 slika, i u prošlom postu si imao barem 3 iste, samo što si digao ruku ili tako nešto. :) Ubaci GFC gadžet, pre koga je najlakše zapratiti nekoga. I da, što se tiče posetilaca, više ćeš ih dobiti ako se učlaniš u ove dve grupe: https://www.facebook.com/groups/137850849757848/ i https://www.facebook.com/groups/serbianfashionbloggers/ i tu objavljuješ linkove svojih postova. Naravno, nemoj da se uvrediš, ovo je sve bilo dobronamerno. Znam sve to jer sam i sama imala blog do pre nekoliko nedelja. Pozdrav, Kaća. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :-)
      Ma kakvi da se uvredim, vec duze vreme trazim nekog ko je upuceniji od mene i ko ce me malo uputiti u sve ovo. Poze jos razradjujem jer jos pokusavam da skontam koja poza dobro izgleda a koja ne i tako na kraju zavrsim sa skoro istim pozama :-D jos pravim facebook stranicu tako da cim bude gotova uclanicu se u te grupe, hvala puno :-)
      Bas mi je drago sto si odvojila vreme uopste da bi meni ponogla
      Hvala punoo :-)

      Избриши
    2. Pa, ne treba ti stranica. :) Samo sa svog profila objaviš. :)

      Избриши
    3. Pa svakako bi trebalo da napravim stranicu pa cu odatle objavljivati :-)

      Избриши

INSTAGRAM