Daamn!

15:30:00

helloooo

I apologize for yesterday that i didnt post anything, I was really in trouble, rushing there rushing here to get all things finished  until I was in BG-in so I did not get a chance to take pictures, I hope you do not mind :-)

Today I was all morning with my brother in Delta City buying things, eating, etc. ... So there are not a lot of pictures, I shoot a couple of times and that's it. These pants I bought and worn and forgotten about them and again I wear them a lot so that's the reason asto see them several times already :-)

PS-In the Delta are a huge sales so go rush to shop


All beeeeest!


Zdravooo

Ja se izvinjavam sto juce nisam nista postavio,bio sam stvarno u frci,juri tamo juri vamo da stignem da zavrsim sve dok sam u BG-u pa nisam ni stigao da se slikam,nadam se da mi necete zameriti :-)
Danas sam celo jutro sa bratom u Delta City-ju kupovao neke stvari,jeli itd... Tako da nemam bas nesto puno slika,slikao sam se par puta i to je to. Ove pantalone sam kupio pa nosio pa zaboravio za njih pa sad opet ih puno nosim tako da je to razlog asto ih vidjate vec par puta :-)
P.S.- U Delti su ogromna snizenja u skoro svim radjama tako da trk u kupovinuuu

Sve najboljeee!





 Hat-H&M
Shirt-Versace
Tshirt-NewYorker
Leather pants-Zara
Shoes-Converse
Sunglasses-RayBan

You Might Also Like

6 comments

INSTAGRAM